Restaurant

RESTAURANT BLUES - maci, culoare si... bluesPensiunea Blues

     Restaurantul Blues va asteapta cu menu-uri apetisante, pentru toate gusturile. Puteti servi masa intr-o ambianta placuta, inconjurati de culoare si verdeata. Restaurantul este clasificat la 3 stele, oferind conditii maxime de confort, iar capacitatea sa este de 150 de locuri, putand gazdui atat reuniuni de mici dimensiuni, cat si petreceri mari, alaturi de invitatii dumneavoastra.

     Restaurantul dispune de o gradina interioara, plina de viata chiar si iarna, tocmai in ideea de a oferi clientilor un mediu de destindere in imediata vecinatate a aglomerarii urbane si a obiectivelor economice.

     Conceptul de baza al restaurantului a fost centrat pe ideea gradinii interioare. Dupa cum se stie, verdeata, natura sent elemente care relaxeaza, iar multitudinea de plante prezente in interiorul locatiei creeaza ideea de situare in mijlocul naturii. Laitmotivul locului este macul rosu, imagine prezenta peste tot in restaurant: pictat manual pe grinzi, precum si in tablouri si vitralii. Macul rosu este o planta simpla, comuna, insa de o frumusete deosebita, aducand in imaginatia fiecaruia cerul insorit, lumina, veselia, definind in mod categoric atmosfera de reverie specifica zilelor lungi ale sezonului estival.

BUCATARIA RESTAURANTULUI BLUES

Pensiunea Blues      Felurile de mancare oferite sunt foarte variate si bine echilibrate, astfel incat sa venim, in mod fericit, in intampinarea celor mai pretentioase gusturi. Va oferim diverse variante, atat specific bucatariei romanesti, cat si din bucataria internationala, pornind de la salate simple si complexe, platouri in cele mai variate combinatii, specialitati din carne de pasare, vita si porc.

     Recomandarile casei, pornind si de la specificul zonei in care ne situam, sunt:
- Gulas la ceaun;
- Paturile de mamaliga cu oua jumari (fel cu specific taranesc, o mancare extreme de satioasa, cu oua, mamaliga si slaninuta);
- Tochituri;
- Preparate la gratar;

      Deserturile nu pot sa lipseasca din menu, asa ca, din aceasta categorie, puteti gusta din clatitele noastre cu dulceata, ciocolata sau nuca si miere, din papanasii cu smantana si dulceata si din taiteii cu mac sau cu nuca.

     Speram ca am reusit, cu sugestiile noastre, sa va trezim interesul si pofta de mancare, astfel incat sa ne vizitati neaparat la locatia noastra din Calea Sagului, ori de cate ori va veti afla in aceasta zona.

     Va invitam la Restaurantul BLUES sa va delectati cu imaginea macilor rosii, a mediului plin de verdeata, precum si cu o masa pe cinste, de care va veti aminti mereu cu placere!