Pensiunea Blues - cazare

Pensiunea Blues va ofera cazare in Timisoara, la preturi dintre cee mai accesibile!

Pensiunea Blues
      In anul 2004, dupa extinderea suprafetei de teren apartinand societatii noastre, prin achizitionarea unei parcele invecinate, am deschis si o pensiune in Timisoara, anexa a Restaurantului Blues, tocmai in ideea de a oferi clientilor o gama de servicii cat mai completa. Pensiunea este clasificata la 3 margarete, are 16 camere mari si spatioase, care fac posibila introducerea de paturi suplimentare, la cerere, putandu-se ajunge la cazarea a pana la 6 persoane, in cazul apartamentelor. Pretul de cazare in Timisoara devine astfel, pentru oricine, extrem de rentabil.

     Camerele pensiunii noastre va ofera toate conditiile necesare unei sederi cat mai placute si mai confortabile. Fiecare camera beneficiaza de baie cu dus sau cada, televizor, cablu TV, aer conditionat, internet wireless. Pensiunea este foarte linistita, ofera intimidate si acces facil catre zonele de interes din Timisoara si din imprejurimi.

     Pe toata perioada sederii beneficiati de parcare gratuita in parcarea special amenajata langa pensiune, astfel incat masina dumneavoastra va fi in permanenta in siguranta.

     Preturile practicate sunt foarte avantajoase:
- Pret pentru o singura persoana: 100 lei/camera
- Pret pentru doua persoane: 120 lei /camera
- Pret pe pat suplimentar: 25 lei

     Pensiunea are o capacitate de 60 de locuri, dispuse in 16 camere. Se accepta maxim 6 persoane in camera, in functie si de capacitatea camerelor.

     In cazul evenimentelor organizate alaturi de noi, oferim discounturi si gratuitati substantiale la cazare. Aceste facilitati sunt oferite si in cazul cazarii unor grupuri mari de persoane sau pentru perioade de sedere mai indelungate.

     Pentru informatii si detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0744 553 120.

Vezi galerie